WPNinjas HeaderWPNinjas Header

Workplace Ninja Summit 2022 - Session Plan

Monday, September 12, 2022

Room 1 MEM Room 2 Security Room 3 Powershell Room 4 AVD/W365/W11

7:30 am

Room 1 MEM
7:30 am → 120 min

Registration

9:30 am

Room 1 MEM
9:30 am → 60 min

KeyNote

10:45 am

Room 1 MEM
10:45 am → 60 min

What's new in Windows 11

Room 3 Powershell
10:45 am → 60 min

ConfigMgr and PowerShell: The Essentials

Room 4 AVD/W365/W11
10:45 am → 60 min

The ongoing Windows application challenge

11:45 am

Room 1 MEM
11:45 am → 75 min

Lunch

1:00 pm

Room 2 Security
1:00 pm → 60 min

Demystifying IoT Security

2:15 pm

Room 3 Powershell
2:15 pm → 60 min

Djam Surprise Session 1

Room 4 AVD/W365/W11
2:15 pm → 60 min

Azure AD Conditional Access demystified

3:30 pm

Room 2 Security
3:30 pm → 60 min

Top 10 Azure Security Best Practices

4:45 pm

Room 2 Security
4:45 pm → 60 min

Demystify Azure AD workload identities

Room 3 Powershell
4:45 pm → 60 min

Logic Apps, Graph, and Intune for the Win!

6:00 pm

Room 2 Security
6:00 pm → 60 min

Beating human operated ransomware

Tuesday, September 13, 2022

Room 1 MEM Room 2 Security Room 3 Powershell Room 4 AVD/W365/W11

7:30 am

Room 3 Powershell
7:30 am → 60 min

Inside Windows Autopilot

8:45 am

10:00 am

Room 2 Security
10:00 am → 60 min

Product Group

Room 3 Powershell
10:00 am → 60 min

How does MDM management work across platforms?

Room 4 AVD/W365/W11
10:00 am → 60 min

Azure Virtual Desktop without a golden image

11:15 am

Room 2 Security
11:15 am → 60 min

Say Hello to Cloud Trust!

Room 4 AVD/W365/W11
11:15 am → 60 min

Extending the PAW mentality to the cloud

12:15 pm

Room 1 MEM
12:15 pm → 75 min

Lunch

1:30 pm

2:45 pm

Room 3 Powershell
2:45 pm → 60 min

Issuing your own Microsoft Entra Verified IDs

4:00 pm

Room 2 Security
4:00 pm → 60 min

Product Group2

5:15 pm

6:30 pm

Room 1 MEM
6:30 pm → 60 min

Beer session (AMA)

Wednesday, September 14, 2022

Room 1 MEM Room 2 Security Room 3 Powershell Room 4 AVD/W365/W11

8:00 am

Room 4 AVD/W365/W11
8:00 am → 60 min

Azure Virtual Desktop Disaster Recovery

9:15 am

Room 3 Powershell
9:15 am → 60 min

Djam Surprise Session 2

10:30 am

Room 4 AVD/W365/W11
10:30 am → 60 min

Azure Virtual Desktop - Behind the scenes

11:30 am

Room 1 MEM
11:30 am → 75 min

Lunch

11:45 am

Room 3 Powershell
11:45 am → 20 min

Say What?? You Want To Work at Microsoft?

12:10 pm

Room 3 Powershell
12:10 pm → 20 min

Lighting talk on all security aspects of AVD

12:45 pm

Room 2 Security
12:45 pm → 60 min

Product Group 3

Room 3 Powershell
12:45 pm → 60 min

Where Is My CM Data and How to Query It?

2:00 pm

Room 2 Security
2:00 pm → 60 min

Throwing KQL like a shuriken

Room 3 Powershell
2:00 pm → 60 min

Mimikatz Extravaganza

3:15 pm

Room 3 Powershell
3:15 pm → 60 min

Reporting Cocktails!

4:30 pm

Room 2 Security
4:30 pm → 60 min

Passwordless - Phishing proof identities?!

Room 3 Powershell
4:30 pm → 60 min

Djam Surprise Session 3

5:45 pm

Room 1 MEM
5:45 pm → 30 min

Closing

Session and Speaker Management powered by Sessionize.com